punch today in the face

Bloggposten från helvetet

-HELVETE!
Så har du tänkt (och förmodligen också sagt) någon gång inför ett projekt. Exempelvis när en hemsida inte fungerar som du vill att den ska göra, när du inser att avdelningen inte har kläder med företagets logotyp till midnattsloppet imorgon, eller när ungefär alla kollegor plötsligt vill lägga sig i hur du gör ditt jobb fastän du har fått uppdraget att göra det på det här sättet. En enorm tidspress. Plötsligt vet du inte om du hinner börja innan det skall vara levererat.

Lugn, det är vår vardag att hjälpa våra kunder att aldrig behöva hamna i de här kniporna. Vi träffar människor och företag varje dag som håller på att ge upp och känner att det har hamnat i ett riktigt hopplöst läge. Det behöver absolut inte alltid vara så, men det händer oftare än många tror. Så du är inte ensam.

Vi löser det.

Med taktfasthet, precision och snart 30 års erfarenhet av att projektleda och producera så vet vi att det inte är en dans på rosor alla gånger att genomföra kommunikationsprojekt. Det finns ingen rak linje mellan två punkter. Snarare en massa fallgropar som måste rundas eller fyllas upp, regler som skall införlivas, kollegor som skall informeras och göras nöjda, budgetåtstramningar och allt sånt som hör vardagen till.

Vi finns här för att lyfta dig, för att göra det enklare för dig att göra jobbet dom du är riktigt bra på. Vi är ditt team.

Hör gärna av dig om du vill ha stöttning på vägen, vi är vana att kavla upp skjortärmarna och trampa på.

Kram
Team Louder

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *