marknadsföring

Ett smart recept på effektiv marknadsföring

ETT SMART RECEPT PÅ EFFEKTIV MARKNADSFÖRING

Stora ord är inte bara för stora företag. Programmatic Marketing är ett stort ord som kan verka lite skrämmande, men vi har bakat ihop det till ett enkelt recept som alla kan prova oavsett om du har en större eller en lite mindre budget.

NÅ DIN MÅLGRUPP DÄR DE FATTAR BESLUT

Programmatic Marketing är kommunikation och mediaplaceringar digitalt styrt mot en specifik målgrupp där man når långt utanför sociala medier. Med Programatic Marketing når du målgruppen där de är mest benägna att fatta ett beslut och det är möjligt att pin-pointa människor ner på vilket kvarter de rör sig i just precis nu, och nå dem med budskap som är aktuella för dem just i stunden.

DEN MEST KOSTNADSEFFEKTIVA PLATTFORMEN PÅ MARKNADEN

Vi på Louder Family sitter på den mest kostnadseffektiva och smarta plattformen på marknaden.

Vi har utvecklat ett unikt målgruppstänk under 15 år med kommunikation riktat direkt till olika målgrupper. Detta har vi såklart även framgångsrikt paketerat för den digitala världen och med Programatic Marketing lär man sig målgruppens beteende i olika skeden.

I dag är det vanligt att bolag använder sig av olika byråer för att få ihop kreativitet, koncept och leverans av budskapet till målgruppen. Allt detta delar upp och slukar snabbt en budget. Vi på Louder Family är heltäckande och tillsammans med oss i teamet kan du öka effektiviteten på dina annonser, och skapa en konversation med målgruppen på ett kreativt och kostnadseffektivt sätt.

EN HELTÄCKANDE, KREATIV PRODUKTIONSBYRÅ

Louder Family tycker om att hjälpa till, och Programmatic Marketing är en naturlig del i vår mix. Vi täcker allt från kreativa lösningar, originalarbeten till medieplacering och uppföljning. Vi tar helhjärtat hand om hela din kampanj, samtidigt som ditt företag slipper använda sig av olika byråer.

Lycka till! Behöver du hjälp på vägen så finns vi här!

Kram från Team Louder Family.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *