shopify partner computer ecommerce

Ta din e-handel till nya nivåer med e-handelsplattformen Shopify! Användarvänligt både för dig och dina kunder

Känner du till e-handelsplattformen Shopify? Kanske hört talas om men inte använt själv? Vill du öka försäljningen i din nuvarande webshop? Är du taggad på att starta igång eller expandera en onlinebutik och vill lära dig mer om olika alternativ? Boosta ditt företag med e-handelsplattformen Shopify!

Oavsett vilken situation du står i gällande e-handel, så kan shopify vara ett gynnsamt alternativ. Låt oss berätta litegrann om denna e-handelsplattform som vi jobbat med när vi satt upp och utvecklat butiker online i samarbete med flertal kunder. Och varför vi valt just den plattformen.

Shopify är en de största och mest uppskattade e-handelsplattformarna och används idag utav 1,700,000 företag världen över. Den grundades år 2006 och har under senare år satsat och etablerat sig på den svenska marknaden, där de nu erbjuder en väl anpassad tjänst.

Fördelar med e-handelsplattformen Shopify

 • En av världens största affärssystem för e-handel som är i ständig utveckling och hänger med i rådande trender och behov på marknaden
 • Komplett helhetslösning för att sälja produkter på nätet som är skalbar – passar både startups och stora, internationella webbutiker
 • Administrativt gränssnitt som är modernt, enkelt och lättanvänt
 • Automatiskt responsiv design som gör att kunder lätt kan handla hos er direkt i mobilen
 • Inga transaktionsavgifter tillkommer med den egna betallösningen Shopify Payments
 • Finns även över 70 alternativ på andra betallösningar man kan integrera såsom PayPal, Klarna, kort, bankinsättningar mm.
 • Smidigt att integrera med försäljningskanaler med din webshop såsom Facebook, Instagram, Amazon, Google mm.
 • Inkluderar verktyg för marknadsföring i din webshop och optimerar enkelt SEO
 • Integrerat med populära tredjepartsappar för logistik och andra tjänster
 • Inga begränsningar i serverutrymme och obegränsad bandbredd
 • Enkel installation och uppstart med support 24/7

Vill du ha hjälp med att skapa din webshop i Shopify?

Låter detta som något för dig? Vi hjälper dig gärna! Som experter och certifierade Shopify Partners hjälper vi dig i syfte att boosta ditt företag med e-handelsplattformen Shopify.

e-handelsplattformen Shopify

Vi har i samarbete med flera kunder arbetat med plattformen. Se bland annat vårt case med Polyver Sweden som vi först tog på en varumärkesresa och sedan utvecklade en marknadsstrategi, som bland annat landade i en nylansering utav deras e-handel i Shopify. Vi valde att flytta existerande e-handel från en annan plattform till just Shopify på grund av ovan fördelar.

Våra medarbetare hjälper gärna till med att ta din e-handel till nya höjder – helt skräddarsytt efter era unika behov