Adecco

Konferens & Kickoff - Event & Marknadsföring
Industri: Bemanning

Om uppdraget

Louder Familys uppdrag sedan 6 år tillbaka, är att skapa en gemensam vision och målsättning för alla anställda hos Adecco.

Varje år har vi jobbat utifrån olika målsättningar och innehåll. Vi har skapat allt från specifika teman på eventen till det visuella innehållet, presentationer med detaljerade manus, körscheman, anmälningssidor online, aktiveringar, mat och dryck, bokning av lokaler, transport med mera.

adecco event konferens kickoff stockholm louder family
adecco event konferens kickoff stockholm
adecco event konferens kickoff stockholm
/adecco

Samtliga evenemang har utvärderats av deltagarna, vi jämför alltid KPI:er från år till år för att kunna skapa så hög effekt som möjligt. Betygen har varit i topp varje år – en återkommande succé, helt enkelt!

adecco event konferens kickoff louder family

Resultat

Den nya visuella identiteten och hur Louder Family har implementerat den, har gjort att varumärket fullkomligt exploderat på marknaden. Redan två månader efter lansering hade Louder Family sett till så att Polyver Sweden slagit försäljningsrekord.

Vi har hjälpt Polyver Sweden att ta den position man vill ha på marknaden. Vi har nått ut med varumärket på Instagram och Facebook, och även drivit trafik till Polyver Swedens nya hemsida.

104%

Ökning i direkttrafik till hemsida

104%

Ökning i direkttrafik till hemsida

104%

Ökning i direkttrafik till hemsida

Andra cases

Kontakta oss!