Avloppsservice AB

Design & content - Marknadsföring - Webb
Industri: Avloppsservice

Om uppdraget

Att skapa en modern digital närvaro för Avloppsservice AB.
För att förbli konkurrenskraftiga i den moderna digitala miljön är det viktigt för företag att hålla sig ajour med de senaste trenderna och teknologierna. Avloppsservice, ett företag som tillhandahåller avloppstjänster i Stockholmsområdet, genomförde nyligen en rebrandingprocess för att säkerställa att de hade en modern, digital närvaro. Detta innefattade att skapa en ny grafisk profil för webbplatsen när det gäller UX- och UI-design samt att omkoda webbplatsen och lansera marknadsföringsinitiativ genom SEM (Google Ads) och sociala medier. Louderfamily fick uppdraget att genomföra detta.

UX/UI-designen av en webbplats är en av de viktigaste aspekterna av dess utveckling. Användarupplevelsen ska vara intuitiv och lätt att navigera samtidigt som den ska ge all nödvändig information om ditt företag och dina tjänster. När vi skapade den nya grafiska profilen för Avloppsservice webbplats fokuserade vårt team på att se till att den var visuellt tilltalande, användarvänlig och on-brand. Vi såg också till att den var optimerad för mobila enheter så att användarna enkelt kunde komma åt den från alla enheter.
avloppsservice hemsida responsiv
Förutom att skapa en ny grafisk profil för Avloppsservice webbplats, kodade vårt team även om den för att se till att den fungerade smidigt. Detta innebar att optimera hastigheterna och förbättra kodstrukturen så att sidorna laddades snabbare och navigeringen blev enklare för användarna.

Vi lanserade sedan marknadsföringsinitiativ genom SEM (Google Ads) och sociala mediekanaler som Facebook och Instagram för att öka varumärkeskännedomen bland potentiella kunder i Stockholmsområdet. Vårt team skapade engagerande innehåll som lyfte fram Avloppsservice tjänster samt attraktiva visuella bilder som publicerades på dessa plattformar. Vi använde riktade nyckelord i våra annonser så att de skulle visas när användare sökte på relevanta termer som rörde avloppsservice i Stockholm. Dessutom körde vi remarketingkampanjer som endast visade annonser till personer som redan hade besökt Avloppsservice webbplats eller engagerat sig i deras innehåll på sociala medier.

Avloppsservice nyligen genomförda omprofileringsprocess har visat sig vara framgångsrik: deras nya webbplats erbjuder en förbättrad användarupplevelse med optimerade hastigheter, deras SEM-kampanjer har bidragit till att öka deras synlighet bland potentiella kunder och deras närvaro i sociala medier har ökat avsevärt sedan de lanserade marknadsföringsinitiativ på flera olika plattformar. Allt detta tillsammans har gjort det möjligt för dem att förbli konkurrenskraftiga i dagens digitala landskap samtidigt som de erbjuder kvalitativa avloppstjänster i hela Stockholmsområdet.

Resultat

Den nya grafiska profilen och arbetet med UX/UI på siten har konverterat en otrolig summa leads från besökarna som nått siten. De har hittat dit via vårt arbete med SEO, SEM och content i sociala medier. Siffrorna får tala för sig själva.

142%

Ökning i trafik till hemsida

281

Nya leads inom 12 månader

27%

Genomsnittlig ökning av SERP*-position
*sökresultatsposition

Andra cases

Kontakta oss!