Familjemedlemmar

Här är vi! Vi som håller dig i handen i vått och torrt. Hör gärna av dig direkt till någon av oss om du vet vem du vill kontakta.

Anders van der Hagen

CEO, projektledare, partner

Anders är den glada, härliga kompisen som gillar kaffe med mjölk och skaldjur, höll vi på att skriva. Men vad vi menar är att han gillar skaldjur och kaffe med mjölk. Anders åker gärna skidor eller surfar, och hänger med dottern och frugan.

anders@louderfamily.se  0708666103

Linnea Härjerud

Art Director, Creative Director

Linnea är eldslukaren som poducerar nycirkus, musik och kreativa fester, arbetar i trädgården, bjuder vänner på långa middagar och gärna reser jorden runt. Köpenhamn är ett andra hem, och hon drömmer sig gärna bort bland fiskar och koraller.

linnea@louderfamily.com0705798070

Ulf Mård

Projektledare, partner

Ulf är ett energiknippe som älskar att surfa, då menar vi inte på internet utan catch the wave, som kidsen säger(?!). Han får liksom kickar av sånt som andra tycker är lite skitit, kallt, lerigt och jobbigt. Och vet ni? Ulf har kommit 4 i VM i snowboard. 4 Gånger.

ulf@louderfamily.se0706313523

Isabelle de Brito

Designer

Isabelle är vår romantiskt lagda pasta lover som gräver ner sig i pyssliga inredningsprojekt, målar tavlor och gärna dricker öl med vänner. Du hittar henne på konsert i Berlin, och morgonen efter tar ni en riktigt maffig brunch tillsammans och låter kaffet flöda.

hello@louderfamily.se

Per Nilsson

Mediastrateg och placering

Per är matematiker ut i fingerspetsarna. Han älskar siffror och är sylvass på mediastrategi och kampanjer. Segling är också kul tycker Per, som gärna tar ett glas vin eller två en kväll till en god middag med familj och vänner.

hello@louderfamily.se

Rosie Rasmusson

Animatör, klippare.

Rosie hittar du både hemma på soffan pillandes navelludd, och på bardisken på en bar på Södermalm. Samtidigt. Rosie gillar torsdagar och ostron allra bäst, och hon kan inte låta bli att bli förälskad i exakt alla hundvalpar hon träffar.

hello@louderfamily.se

Pär Linusson

VFX, klippare, kameraman, manus

Pär är fascinerad av biohacking och tycker om att att resa, fasta, meditera och träna. Han tillbringar gärna tid vandrandes i fjällen där han får möjlighet att rensa hjärnan från storstadens stress, men även med en öl i handen på en bar med en god vän.

hello@louderfamily.se

Paco Garcia

Animatör, storyboardtecknare

Paco, vår härliga spanjor som gillar punk, Pata Negra och reser gärna till hemstaden Madrid. När han inte är i Madrid så hänger han gärna med sina barn och sin fru och läser serieböcker.

hello@louderfamily.se

Kalle Helander

Projektledare

Kalle är ungefär alltid glad, och trivs bäst med sina grannar och sin familj i villan, strax utanför Stockholm. En gång i tiden vann han SM i längdskidor, men idag har altanbygge klättrat på listan av mest intressant, och han har alltid kvarterets mest imponerande julbelysning.

hello@louderfamily.se

Sara Källström

Klippare, animatör

Sara är kontorets X-man-fantast och superhjältenörd, som trivs allra bäst på spelning med favoritbandet Blink-182, där hon gärna klappar katter trots att hon är jätteallergisk.

hello@louderfamily.se

Ditt namn här.

Din titel!

Är du en relativt erfaren, multidiciplinär designer eller en driven, strukturerad projektledare som tycker att det är roligt att jobba högt och lågt med olika sorters kundbehov ihop med ett gäng kreativa, roliga och öppensinnade kollegor? Hör av dig så får vi se om vi matchar!

anders@louderfamily.se

Ditt namn här?

Vår nästa medarbetare?

Är du vår nästa stjärna? Är det dig vi inte ens vet att vi letar efter ännu? Undrar du varför ditt ansikte inte förgyller den här rutan? Hör av dig till Anders Hagen på direkten!

anders@louderfamily.se 0708666103

Allmän kontakt

Vet du inte vem du söker? Kontakta oss genom att klicka på knappen, eller maila direkt till iamconfused@louderfamily.se