Familjemedlemmar

Här är vi! Hör gärna av dig direkt till någon av oss om du vet vem du vill kontakta.

Anders van der Hagen

CEO, projektledare

Anders gillar kaffe med mjölk och skaldjur, höll vi på att skriva. Men vad vi menar är att han gillar skaldjur och kaffe med mjölk. Anders åker gärna skidor, och hänger med dottern.

[email protected]  0708666103

Linnea Härjerud

Art Director, Creative Director

Linnea slukar gärna eld, producerar musik, bjuder på middag och reser. Du hittar oftast Linnea på Södermalm, eller möjligtvis på festival i Köpenhamn eller Berlin.

Ulf Mård

Projektledare, partner

Ulf älskar att surfa, då menar vi inte på internet utan catch the wave, som kidsen säger(?!). Men ännu coolare: Ulf har kommit 4 i VM i snowboard. 4 Gånger.

Cosma Murray

Designer

Cosma-Shanti hittar du med tv-spelskontrollen i högsta hugg, streamandes spel på Twitch. Cosma gillar allra mest att klappa katter, laga mat och fotografera.

Per Nilsson

Mediastrateg och placering

Per är matematiker ut i fingerspetsarna. Han älskar siffror och är sylvass på mediastrategi och kampanjer. Segling är också kul tycker Per.

Mattias Ihrfors

Webbanalytiker – SEM

Mattias tycker att heaven is a halfpipe, och glider fram på sin bräda ungefär överallt. Mattias tycker om havet och går gärna på konserter i garage.

Petter Alke

Kameraman, manus, klippare

Petter är den där människan som åker på tyst meditationsläger i tio dagar, ser till att kollegorna får tunga yogaövningar och bjuder på ugnsvarmt surdegsbröd på morgonen.

hello@louderfamily.se

Rosie Rasmusson

Animatör, klippare.

Rosie hittar du både hemma på soffan pillandes navelludd, och på bardisken på en bar på Södermalm. Samtidigt. Rosie gillar torsdagar och ostron allra bäst.

hello@louderfamily.se

Pär Linusson

VFX, klippare, kameraman, manus

Pär tycker om att att resa, fasta och träna. Han tillbringar gärna tid vandrandes i fjällen där han får möjlighet att rensa hjärnan från storstadens stress.

Paco Garcia

Animatör, storyboardtecknare

Paco gillar punk, Pata Negra och reser gärna till hemstaden Madrid. När han inte är i Madrid så hänger han gärna med sina barn och sin fru och läser serieböcker.

Kalle Helander

Projektledare

Kalle trivs bäst med sina grannar och sin familj i villan, strax utanför Stockholm. En gång i tiden vann han SM i längdskidor, men idag har altanbygge klättrat på listan av mest intressant.

Sara Källström

Klippare, animatör

Sara är kontorets X-man-fantast, som trivs allra bäst på spelning med favoritbandet Blink-182, där hon gärna klappar katter trots att hon är jätteallergisk.

Oscar Wenngren

Webbutvecklare

Oscar är en jäkel på att cykla. Han är lite som Forest Gump men på cykel. Han hänger gärna med flickvännen, köper klockor, programmerar robotar och tittar på film.

Peter Klein

Webbutvecklare

Peter är göteborgaren som gärna spelar golf. Han upptäckte golfen vid 2 års ålder när han insåg hur kul det var att rulla in en liten boll i en kopp.

Snutte

Hamster

Snutte är ostfantasten du ska fråga om du behöver hjälp att reda ut vilken ost som passar bäst till fredagsmyset. Sova och springa i hjul är också starka intressen.

Ditt namn här?

Vår nästa medarbetare?

Är du vår nästa stjärna?
Undrar du varför ditt ansikte inte förgyller den här rutan? Hör av dig till Anders Hagen på direkten!

a[email protected] 0708666103

Allmän kontakt

Vet du inte vem du söker? Kontakta oss genom att klicka på knappen, eller maila direkt till ia[email protected]