Familjemedlemmar

Här är vi! Hör gärna av dig direkt till någon av oss om du vet vem du vill kontakta.

Anders van der Hagen

CEO, projektledare

Anders gillar kaffe med mjölk och skaldjur, höll vi på att skriva. Men vad vi menar är att han gillar skaldjur och kaffe med mjölk. Anders åker gärna skidor, surfar och hänger med dottern och frugan.

[email protected]  0708666103

Linnea Härjerud

Art Director, Creative Director

Linnea slukar gärna eld och koreograferar nycirkus, producerar musik, bjuder på långa middagar och reser. Köpenhamn är favoritplatsen på jorden, eller möjligen under ytan bland fiskar och koraller.

Ulf Mård

Projektledare, partner

Ulf älskar att surfa, då menar vi inte på internet utan catch the wave, som kidsen säger(?!). Men ännu coolare: Ulf har kommit 4 i VM i snowboard. 4 Gånger.

Per Nilsson

Mediastrateg och placering

Per är matematiker ut i fingerspetsarna. Han älskar siffror och är sylvass på mediastrategi och kampanjer. Segling är också kul tycker Per.

Rosie Rasmusson

Animatör, klippare.

Rosie hittar du både hemma på soffan pillandes navelludd, och på bardisken på en bar på Södermalm. Samtidigt. Rosie gillar torsdagar och ostron allra bäst.

hello@louderfamily.se

Pär Linusson

VFX, klippare, kameraman, manus

Pär tycker om att att resa, fasta och träna. Han tillbringar gärna tid vandrandes i fjällen där han får möjlighet att rensa hjärnan från storstadens stress.

Paco Garcia

Animatör, storyboardtecknare

Paco gillar punk, Pata Negra och reser gärna till hemstaden Madrid. När han inte är i Madrid så hänger han gärna med sina barn och sin fru och läser serieböcker.

Kalle Helander

Projektledare

Kalle trivs bäst med sina grannar och sin familj i villan, strax utanför Stockholm. En gång i tiden vann han SM i längdskidor, men idag har altanbygge klättrat på listan av mest intressant.

Sara Källström

Klippare, animatör

Sara är kontorets X-man-fantast, som trivs allra bäst på spelning med favoritbandet Blink-182, där hon gärna klappar katter trots att hon är jätteallergisk.

Ditt namn här?

Vår nästa medarbetare?

Är du vår nästa stjärna?
Undrar du varför ditt ansikte inte förgyller den här rutan? Hör av dig till Anders Hagen på direkten!

a[email protected] 0708666103

Allmän kontakt

Vet du inte vem du söker? Kontakta oss genom att klicka på knappen, eller maila direkt till ia[email protected]