Filmproduktion och foto

Filmproduktion och foto behövs? Näe, egentligen inte. Det räcker med text för att förmedla något. Massor av text. Däremot kan film och foto ge liv åt budskapet – det visuella kan berätta och beröra, på ett par ögonblick.

Tar vår hjälp för att sticka ut från konkurrenterna och övertyga er målgrupp med träffsäkert visuellt material i perfekt samklang med ert varumärke. Vi har en hel kreativ avdelning som dagligdags omvandlar koncept till film och foto som tilltalar.

Filmproduktion att imponera med

Vår produktionsavdelning levererar kvalitet från början till slut. Vi skriver storyboard, regisserar och redigerar oss fram till fängslande visuella upplevelser för att imponera på publiken.

Som fullservicebyrå i Stockholm med lång samlad erfarenhet hjälper vi er – stora som små, med hela spannet för intern och extern kommunikation. Vi producerar animerad film och filmad film för bl.a. reklamfilm, internfilm, film till sociala medier, E-learning, livestreaming och interaktiva möten samt konferenser.

Postproduktionen sker internt på den senaste utrustningen. Vi arbetar med ett team av engagerade manusförfattare, producenter, regissörer, klippare, animatörer och filmfotografer för varje aspekt av videoproduktion från kreativa tjänster till leverans. Vi behandlar varje projekt med yttersta professionalism, oavsett budget eller omfattning.

Foto för effekt

Våra fotografer sätter ljus, komponerar, fotar och redigerar för maximal effekt på er webbplats, i sociala medier eller i reklamkampanjer. Kan gälla exempelvis matstyling, eventfoto eller produktbilder. Vi skapar tryck- och webbanpassade bilder för på webbplatser, tryck, onlineannonser och sociala medier.
 

Detta om detta – vad vill ni berätta?

Kundrecensioner

Louder Family visade sig vara precis det jag letade efter. En partner som är genuint intresserad av vår verksamhet, lyssnar på våra önskemål och lotsar oss rätt i vår marknadsföring. Jag är supernöjd!

Jonas, Marknadsansvarig Datareal

Flera gånger om året arrangerar vi livesända broadcasts som når miljoner tittare över hela världen. Vi samarbetar regelbundet med Louder inför, under och efter dessa broadcasts, helt enkelt därför att vi är kräsna och vill se ett proffsigt resultat, både vad gäller sändningar och promotionmaterial i videoformat. Förutom att Louderfamiljen består av kompetenta medarbetare är de också trevliga att ha med att göra.

Ingmar, VD & grundare
We Don't Have Time

Polyver Sweden är otroligt nöjda med det arbete som Louder Family utför åt oss. Sedan vi började arbeta tillsammans har vår försäljning och webbtrafik ökat och vår följarskara på sociala medier fortsätter växa varje dag. Utöver de tekniska aspekterna av deras tjänster uppskattar vi deras engagemang och kreativitet. De tillhandahåller ett högt kvalitativt arbete samtidigt som de löpande ser till att vi är nöjda.

Dominique, Ägare Polyver Sweden

Sedan 2018 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Louder Family på marknadsföringsinitiativ för Sefina Pantbank. Deras professionella och grundliga tillvägagångssätt för varje uppgift har varit en värdefull tillgång för att hjälpa oss att bygga framgång för vårt varumärke.

Mathias, Marknadschef
Sefina Pantbank

Louder Family är en lyhörd, nyfiken och initiativtagande byrå. De sätter sig snabbt in i nya ämnen samt anpassar ton och utformning efter kundens målgrupp. På Wellobe har deras fördjupande artiklar om hälsa och viktnedgång blivit en favorit bland våra medlemmar. Vi har verkligen fått bilden av att Louder Family är måna om att deras insatser ger effekt och frågar kontinuerligt efter data och siffror för att kunna utvärdera det.

Filip, Editor Wellobe

Våra tjänster

Kontakta oss!