PR

PR låter bra – stärka relationerna med omvärlden, äga narrativet och bli rätt uppfattade. Bli uppfattade överhuvudtaget. Så, ut med pressreleaser, prata med pressen och … sånt. Vad mer?

Genomtänkt och strategisk PR främjar era relationer med viktiga intressenter såsom kunder, anställda, investerare och branschpartners. Vårt team vet hur ni kan kommunicera effektivt och övertygande med dem och resten av omvärlden, genom digitala och traditionella PR-metoder. Genom vårt kontaktnät av influensers, bloggare och medieredaktioner gör vi ert varumärke synligt i sociala medier, bloggar samt lokala och nationella publikationer.

Genom PR-aktiviteter styr vi narrativet kring ert varumärke och förvaltar ert rykte, i både medvind och motvind. Med PR kan ni också effektivt nå och engagera er målgrupp då mediebevakning allmänt sett uppfattas som mer trovärdig och pålitlig än betalda annonser gör.

Vill ni bli rätt uppfattade?

Kundrecensioner

Louder Family visade sig vara precis det jag letade efter. En partner som är genuint intresserad av vår verksamhet, lyssnar på våra önskemål och lotsar oss rätt i vår marknadsföring. Jag är supernöjd!

Jonas, Marknadsansvarig Datareal

Flera gånger om året arrangerar vi livesända broadcasts som når miljoner tittare över hela världen. Vi samarbetar regelbundet med Louder inför, under och efter dessa broadcasts, helt enkelt därför att vi är kräsna och vill se ett proffsigt resultat, både vad gäller sändningar och promotionmaterial i videoformat. Förutom att Louderfamiljen består av kompetenta medarbetare är de också trevliga att ha med att göra.

Ingmar, VD & grundare
We Don't Have Time

Polyver Sweden är otroligt nöjda med det arbete som Louder Family utför åt oss. Sedan vi började arbeta tillsammans har vår försäljning och webbtrafik ökat och vår följarskara på sociala medier fortsätter växa varje dag. Utöver de tekniska aspekterna av deras tjänster uppskattar vi deras engagemang och kreativitet. De tillhandahåller ett högt kvalitativt arbete samtidigt som de löpande ser till att vi är nöjda.

Dominique, Ägare Polyver Sweden

Sedan 2018 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Louder Family på marknadsföringsinitiativ för Sefina Pantbank. Deras professionella och grundliga tillvägagångssätt för varje uppgift har varit en värdefull tillgång för att hjälpa oss att bygga framgång för vårt varumärke.

Mathias, Marknadschef
Sefina Pantbank

Louder Family är en lyhörd, nyfiken och initiativtagande byrå. De sätter sig snabbt in i nya ämnen samt anpassar ton och utformning efter kundens målgrupp. På Wellobe har deras fördjupande artiklar om hälsa och viktnedgång blivit en favorit bland våra medlemmar. Vi har verkligen fått bilden av att Louder Family är måna om att deras insatser ger effekt och frågar kontinuerligt efter data och siffror för att kunna utvärdera det.

Filip, Editor Wellobe

Våra tjänster

Kontakta oss!