Marknadsföringsstrategi & marknadsföringskoncept

Marknadsföringsstrategi och marknadsföringskoncept är mer långa och krångliga ord? Nej då. De är allt.

I alla fall när det behövs träffsäker reklam, effektiv marknadsföring och givande kundkommunikation. Ska de bitarna lyckas så behöver ett företag nämligen veta varifrån det kommer och vart det är på väg. Dessutom hur unika positioner ska tas, hur insikter ska samlas in, hur solida värden ska byggas och hur tydliga marknadsmål ska sättas.

Behöver ni sånt så lämna det åt Louder Family att lösa. Sprungna ur kreativ och konceptuell marknadsföring tar vi vant fram strategiska upplägg och konceptlösningar för såväl digitala som fysiska kanaler. Det innebär att vi också kan identifiera era målgrupper, skapa marknadsmixar, rekommendera relevanta marknadsföringskanaler samt mata kanalerna precis rätt för att nå ut med ert varumärke.

Vi utformar marknadsföringskoncept som kommunicerar företags unika värden genom val av design, material och ton som förmedlar och känsla och närvaro på såväl nätet som i verkligheten. Allt för att tas emot väl av målgrupper och lämna eventuella konkurrenter ute på trappan. Låter för enkelt för att vara sant?

Strategi & koncept-cases

Kundrecensioner

Louder Family visade sig vara precis det jag letade efter. En partner som är genuint intresserad av vår verksamhet, lyssnar på våra önskemål och lotsar oss rätt i vår marknadsföring. Jag är supernöjd!

Jonas, Marknadsansvarig Datareal

Flera gånger om året arrangerar vi livesända broadcasts som når miljoner tittare över hela världen. Vi samarbetar regelbundet med Louder inför, under och efter dessa broadcasts, helt enkelt därför att vi är kräsna och vill se ett proffsigt resultat, både vad gäller sändningar och promotionmaterial i videoformat. Förutom att Louderfamiljen består av kompetenta medarbetare är de också trevliga att ha med att göra.

Ingmar, VD & grundare
We Don't Have Time

Polyver Sweden är otroligt nöjda med det arbete som Louder Family utför åt oss. Sedan vi började arbeta tillsammans har vår försäljning och webbtrafik ökat och vår följarskara på sociala medier fortsätter växa varje dag. Utöver de tekniska aspekterna av deras tjänster uppskattar vi deras engagemang och kreativitet. De tillhandahåller ett högt kvalitativt arbete samtidigt som de löpande ser till att vi är nöjda.

Dominique, Ägare Polyver Sweden

Sedan 2018 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Louder Family på marknadsföringsinitiativ för Sefina Pantbank. Deras professionella och grundliga tillvägagångssätt för varje uppgift har varit en värdefull tillgång för att hjälpa oss att bygga framgång för vårt varumärke.

Mathias, Marknadschef
Sefina Pantbank

Louder Family är en lyhörd, nyfiken och initiativtagande byrå. De sätter sig snabbt in i nya ämnen samt anpassar ton och utformning efter kundens målgrupp. På Wellobe har deras fördjupande artiklar om hälsa och viktnedgång blivit en favorit bland våra medlemmar. Vi har verkligen fått bilden av att Louder Family är måna om att deras insatser ger effekt och frågar kontinuerligt efter data och siffror för att kunna utvärdera det.

Filip, Editor Wellobe

Våra tjänster

Kontakta oss!