Våra tjänster

Vi är en heltäckande byrå som är experter på kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder en rad olika tjänster som går att beställa en och en eller fler på samma gång för enhetlig kommunikation.

Alla våra produktioner sker inhouse utan mellanhänder från start till mål. Därför kan vi alltid garantera både ett sammanhållet och träffsäkert resultat. Med oss som byrå får ni en enda kontaktyta och vi ligger alltid i framkant gällande teknik och omvärldsanalys. Resultatet blir ett agilt, transparent och kostnadseffektivt arbetssätt som skräddarsys efter behov.

Design

Design är ett brett begrepp. Våra erfarna designers och Art Directors är experter på allt från strategisk branding och positionering (grafisk profil och logotyp), digital design, printdesign, UI/UX (webbdesign, appdesign), förpackning, retail, storprint, event och mässdesign, illustration, foto och motion graphics.

Webb

Vi tar fram både stora komplexa webbsajter och appar och mer kortlivade kampanjsidor. Vi arbetar strategiskt med UX, UI, innehåll och arkitektur. Vi anpassar alltid lösningen efter era behov och vi besitter expertkompetens inom allt från Wordpress till EPiServer.

Marknadsföring

Vi tar fram strategiska och taktiska koncept och kampanjer med innehåll för alla kanaler. Både för print, sociala medier och digital marknadsföring i övrigt. Vi sköter hela produktionen av materialet inhouse inklusive medieköp. Vi besitter även expertkompetens inom SEO och SEM.

Content

Våra kreatörer tar fram relevant content för olika kanaler. Det handlar om både sociala medier, digital marknadsföring, printreklam, innehåll till både stora och små webbplatser, manus till film, SEO med mera. Vi jobbar både med text, stillbild och rörligt material och producerar målgruppsdrivet content inhouse.

Film

Vårt filmteam består av producenter, fotografer, klippare och animatörer. Vi skapar film för både intern och extern kommunikation. Reklamfilm, internfilm, film till sociala medier, livestreamade och interaktiva möten och konferenser, och E-learning. Vi har lång erfarenhet av både animerad film och filmad film.

Medieköp

Vi hjälper er att handla upp medieutrymmen och jobbar med google ads (google, youtube etc), facebook ads (och sociala medier i allmänhet) och sist men inte minst är vi riktigt vassa på programmatiska kampanjer.

Event

Louder Family är från början sprunget ur eventbranschen och är långt erfarna inom både B2B och B2C-event. Vårt team hjälper er med eventmarknadsföring, mässor, konceptuellt häftiga och innehållsrika företagsfester, guerillamarknadsföring och mycket mer. Vi uppskattas för vår kreativitet.

Projektledning

I alla våra produktioner tillsätter vi erfarna, engagerade projektledare som tillsammans med teamet och er som kund driver projektet framåt. Vi kan även bistå med projektledning på konsultbasis. Hos oss träffar du dock oftast inte bara en projektledare utan alla kompetenser i projektet blir dina bästa polare.

Strategi

Vårt strategitänk genomsyrar allt vi gör. För att kunna göra träffsäker reklam, marknadsföring och kommunikation så behöver man veta varifrån man kommer och vart man ska. Man behöver ha tydliga positioneringar, tydliga insikter, tydliga värden och tydliga mål. Vi hjälper er med sammanhängande kommunikation.

Taktik

Vi är från början sprungna ur kreativ och konceptuell marknadsföring och är än idag starka i taktiska, konceptuella marknadsföringslösningar både digitalt och fysiskt. Nedslag och kampanjer som inte bara får målgruppen att vända på huvudet utan även får dem att känna, tänka och gå till handling är vår grej.

Vi är formgivare, Art Directors, Creative Directors, digitala producenter, webbutvecklare, medieplacerare, mediestrateger, copywriters, projekt- och produktionsledare, sociala medieexperter, eventproducenter, SEO-konsulter, animatörer, filmfotografer, klippare, manusförfattare, filmproducenter och marknadsföringsnördar.

Välkommen till ett starkt och kompetent team som vet vad som behövs för att skruva upp er kommunikation till nya höjder.