Varumärke & grafisk profil

Varumärke och grafisk profil – hur skapar man det? Det går att chansa på egen hand och blanda fräscha idéer med färg och form – inte så petigt, bara det ser bra ut. Oavsett hur bra resultet blir så så lär det dock följa verksamheten. Länge.

Chansa inte med varumärket – ta vår hjälp kring ert strategiska identitetsbyggande för ett varumärke som både speglar verksamheten och samtidigt talar till omvärlden i rätt röstläge. Vår breda och djupa erfarenhet inom området låter oss utveckla varumärken med rätt tilltal, för unika marknadspositioner.

Vi är dock petiga. Petiga med att förstå vad våra kunder vill åstadkomma. Petiga med designen. Petiga med att mejsla fram varumärke och grafisk profil som når hela vägen fram och uppfattas helt rätt.

Därför har vi två petnoga frågor till er: Vilka är ni och hur vill ni uppfattas?

Kundrecensioner

Louder Family visade sig vara precis det jag letade efter. En partner som är genuint intresserad av vår verksamhet, lyssnar på våra önskemål och lotsar oss rätt i vår marknadsföring. Jag är supernöjd!

Jonas, Marknadsansvarig Datareal

Flera gånger om året arrangerar vi livesända broadcasts som når miljoner tittare över hela världen. Vi samarbetar regelbundet med Louder inför, under och efter dessa broadcasts, helt enkelt därför att vi är kräsna och vill se ett proffsigt resultat, både vad gäller sändningar och promotionmaterial i videoformat. Förutom att Louderfamiljen består av kompetenta medarbetare är de också trevliga att ha med att göra.

Ingmar, VD & grundare
We Don't Have Time

Polyver Sweden är otroligt nöjda med det arbete som Louder Family utför åt oss. Sedan vi började arbeta tillsammans har vår försäljning och webbtrafik ökat och vår följarskara på sociala medier fortsätter växa varje dag. Utöver de tekniska aspekterna av deras tjänster uppskattar vi deras engagemang och kreativitet. De tillhandahåller ett högt kvalitativt arbete samtidigt som de löpande ser till att vi är nöjda.

Dominique, Ägare Polyver Sweden

Sedan 2018 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Louder Family på marknadsföringsinitiativ för Sefina Pantbank. Deras professionella och grundliga tillvägagångssätt för varje uppgift har varit en värdefull tillgång för att hjälpa oss att bygga framgång för vårt varumärke.

Mathias, Marknadschef
Sefina Pantbank

Louder Family är en lyhörd, nyfiken och initiativtagande byrå. De sätter sig snabbt in i nya ämnen samt anpassar ton och utformning efter kundens målgrupp. På Wellobe har deras fördjupande artiklar om hälsa och viktnedgång blivit en favorit bland våra medlemmar. Vi har verkligen fått bilden av att Louder Family är måna om att deras insatser ger effekt och frågar kontinuerligt efter data och siffror för att kunna utvärdera det.

Filip, Editor Wellobe

Våra tjänster

Kontakta oss!