Vi söker en frilansande designer under våren 2021!

Om jobbet
Under våren 2021 kommer vi behöva förstärkning av en allsidig designer i vissa projekt. Med stöd av vår AD ansvarar du för att implementera våra kunders visuella identiteter enligt givna riktlinjer i olika digitala format samt eventuellt även för tryck.

Du bör ha god vana av att arbeta i Adobesviten (Photoshop, Illustrator, Adobe XD allra främst), och arbetsuppgifter som kan komma att dyka upp är allt ifrån annonsmaterial till storformatstryck, ui/ux- med mera. Vi blir extra glada om du har relativt bra koll på enklare copy och innehållsarbete, framför allt för Sociala medier.

Vi letar efter dig som är stilsäker och bevandrad i klassiska och nya designlösningar, är relativt självgående och trygg med kundkontakt samt i att ge och ta emot konstruktiv feedback både i relation till kunder samt in house.

För oss är det viktigt att du, liksom vi, är transparent, snabb på återkoppling, kontaktsökande och lätt att kommunicera med.

I första hand söker vi någon på frilansuppdrag löpande månadsvis enligt överenskommelse, men då vi har flera kunduppdrag så kan vi tänka oss att utöka om det finns intresse och känns bra.


Vilka är vi?
Vi är Louder Family, en heltäckande byrå som du hittar på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder kompletta lösningar inom kommunikation och marknadsföring och förflyttar varumärken genom strategi, kreativa koncept, taktik och starkt engagerande innehåll.

Vi har ett inkluderande, agilt och transparent arbetssätt och hjälper våra kunder med personlig, affärsdrivande kommunikation som skapar starkt engagemang.

Om du trivs i en mindre organisation med god sammanhållning och massor av möjligheter så är vi rätt plats för dig.

Läs mer om oss på www.louderfamily.se

Ansökan:
Jobbet utgår i vanliga fall ifrån vårt kontor på Södermalm i Stockholm, men kan även innebära arbete på plats hos våra kunder. Nu i Covid-tid jobbar vi för det mesta hemifrån med tät kontakt både via videomöten och telefon.

Du ansöker genom att skicka portfolio, CV och en liten beskrivning av dig själv till Anders Hagen på anders@louderfamily.se . Om du har frågor går det förstås också bra att maila.

Vi hörs!
Team Louder