Vi söker fullstack utvecklare för WordPress och WooCommerce

Om jobbet
Är du webbutvecklaren som gillar problemlösning och att leverera användbara webblösningar?

Nu söker vi dig som är frilansande webbutvecklare med bred kompetens och erfarenhet av WordPress och Woocommerce.

Uppdraget är för en av våra kunders räkning och handlar om att sköta deras sajter gällande både nyutveckling, underhåll och support. Vi uppskattar i dagsläget att uppdraget landar på ca 50%

Vi önskar hitta dig som har erfarenhet utav både backend- och frontendutveckling, då uppdraget handlar om att sköta en hel miljö med en komplex huvudsajt och tillhörande kampanjsajter. Du kommer både utveckla sajterna och lösa fel som kan uppstå samt sköta löpande optimeringsarbete därtill. Du har god känsla för finish och är van att implementera färdiga designskisser och noggrant följa kundens grafiska manér.

Webblösningen du kommer att arbeta med involverar flera integrationer mot andra system vilket innebär att det är viktigt att du behöver känna dig trygg i hanteringen av detta.

Vi värdesätter dig som kan arbeta enskilt men som även kan arbeta i grupp för att gemensamt lösa en arbetsuppgift. Vi önskar att du kan ta självständiga beslut och agerar lösningsfokuserat, är bra på att förklara komplexa saker på enkla vis för kunder och känner dig trygg i att fungera som rådgivare. Därför tror vi att vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av en lead-roll.

För oss är det viktigt att du, lik som vi och vår kund, är transparent, snabb på återkoppling, initiativtagande, kontaktsökande och lätt att kommunicera med.

Du fakturerar antingen oss eller så kan vi lösa det med en projektanställning om du föredrar det.

Start omgående.

Vilka är vi?
Vi är Louder Family, en heltäckande byrå som du hittar på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder kompletta lösningar inom kommunikation och marknadsföring och förflyttar varumärken genom strategi, kreativa koncept, taktik och starkt engagerande innehåll.

Vi har ett inkluderande, agilt och transparent arbetssätt och hjälper våra kunder med personlig, affärsdrivande kommunikation som skapar starkt engagemang.

Om du trivs i en transparent, mindre organisation med god sammanhållning, mycket humor och massor av möjligheter så är vi rätt plats för dig.

Läs mer om oss på www.louderfamily.se

Ansökan:
Jobbet utgår i vanliga fall ifrån vårt kontor på Södermalm i Stockholm samt plats hos vår kund på deras kontor på Kungsholmen i Stockholm. Nu i Covid-tid jobbar vi för det mesta hemifrån med tät kontakt både via videomöten, telefon och mail.

Du ansöker genom att skicka CV, eventuella arbetsprover/länkar till tidigare projekt och en liten beskrivning av dig själv till Anders Hagen på anders@louderfamily.se . Om du har frågor går det förstås också bra att maila.

Vi hörs!
Team Louder