Wellobe

Content & copy
Industri: Digital viktminskningstjänst hos Schibstedt

Om uppdraget

Innehållsskapande för vår kund Wellobe.
Framgången för alla online program beror på det content som skapas. Content är nyckeln till att engagera kunderna och förse dem med information som de kan använda för att nå sina mål. Louderfamily fick i uppdrag att på löpande basis skapa engagerande innehåll åt Wellobe och deras online-baserade viktminskningsprogram.

Det viktigaste med uppdraget är inte att skapa mycket innehåll utan att fokusera på kvalitet. När vi påbörjade uppdraget tog vi därför fram en strategi för innehållet och gick igenom och dokumenterade målgruppen. Allt innehåll som skapas backas också upp av forskning och data för att ge trovärdighet och förtroende hos Wellobes kunder.

Innehållet behöver också vara personligt med fokus på hälsa och välbefinnande för att ge inspiration och tips. Utöver att skapa engagerande innehåll behöver innehållet även vara optimerat för sökmotorer (SEO), så att potentiella kunder lätt kan hitta Wellobe när de söker efter lösningar relaterade till hälsa och välbefinnande eller viktminskningsprogram på nätet.

Läs några artiklar här:
Hur sömnbrist kan göra att du går upp i vikt
Träning för viktnedgång – bästa tipsen
Svårare att gå ner i vikt med åldern?
/wellobe

Resultat

Louderfamily har på kort tid skapat bra kvalitetsinnehåll som är skräddarsytt specifikt för Wellobes målgrupp som både har engagerat befintliga kunder och skapat bra trafikflöde av nya kunder till hemsidan.

104%

Ökning i direkttrafik till hemsida

104%

Ökning i direkttrafik till hemsida

104%

Ökning i direkttrafik till hemsida

Andra cases

Kontakta oss!