Vinn en designer för en dag!

Är ni i behov av designhjälp? Nu kan ni äntligen vinna er alldeles egna designer för en hel dag. Tävla genom att berätta vad ni behöver hjälp med och motivera varför ni ska vinna i vårt mailformulär. Tävlingen pågår till 1:a februari 2020.

Make it Louder

Louder Family grundades 2005 och teamet har sedan dess hjälpt kunder att skapa grym kommunikation som maximerar resultat och skapar starkare band mellan varumärken och konsumenter.

Målet är inte att uppta tom reklamplats och skapa reklam i volym, utan att skapa marknadsföring som berör och som folk vill delta aktivt i.

På Louder skapar vi samtal med målgrupper, vilket genererar tydliga resultat för våra kunder. För att lyckas är det viktigt att förstå att man tar plats i och arbetar med målgruppernas kultur, och hitta de triggerpunkter som finns. Alla är olika. När man har rätt insikter så förbättras kommunikationen och chanserna för att både lyckas nå ny mark och behålla trogna kunder ökar.

Så, hur arbetar vi då?
Vi är en heltäckande kommunikationsbyrå som du hittar på Södermalm i Stockholm. Vi utvecklar varumärken genom strategi, taktik, kreativa koncept och starkt engagerande innehåll. Vi är en Mega Agency, eller som det brukade heta; fullservicebyrå.

Alla våra produktioner sker inhouse utan mellanhänder från start till mål. Därför kan vi alltid garantera både ett sammanhållet och träffsäkert resultat. Med oss som byrå får ni en enda kontaktyta. Resultatet blir ett agilt och kostnadseffektivt arbetssätt som skräddarsys efter behov.

Vad kan vi hjälpa till med?
Digitalt, print, förpackning, branding, webb, film, event, sociala media, traditionell media eller kanske guerillamarknadsföring? Vi hjälper dig med affärsdrivande kommunikation som är precis rätt för din målgrupp.

Vi på Louder Family är dessutom helt unika i att både göra målgruppsanpassade mediaplaceringar samt skapa innehållet till kampanjerna inhouse. Allt för att kommunikationen ska bli så träffsäker som möjligt.

Vi är formgivare, Art Directors, Creative Directors, digitala producenter, webbutvecklare, mediaplacerare, mediastrateger, copywriters, projekt- och produktionsledare, sociala medieexperter, eventproducenter, SEO-konsulter, motion designers, filmfotografer, klippare, manusförfattare, filmproducenter och marknadsföringsnördar.

Vi är ett starkt och kompetent team som vet vad som behövs för att skruva upp er kommunikation till nya höjder.

Hör av er så ses vi!