Marknadsföring & kommunikation

Er one stop shop för kommunikation! På Louder Family har vi ett team av specialiserade marknadsföringsexperter som jobbar för att se till att ni får de resultat som ni vill ha. Vi tar fram taktiska, målgruppsanpassade lösningar som på ett meningsfullt och träffsäkert sätt knyter samman målgruppen med ert varumärke.

Vi arbetar utifrån data som verkligen spelar roll, och tar välgrundade beslut som följs av testning, justering och optimering. Vi ser till att varje möjlighet förverkligas.

Genom att skapa en vattentät strategi kan vi se till att er kommunikation löper på smidigt från början. Enkelt uttryckt är vårt mål att sammanfoga ert affärsmål med våra kreativa koncepttjänster och gå längre än bara till det estetiska.

PR

Vi tillhandahåller expertrådgivning inom PR på lokala och globala marknader. Vårt PR-team hjälper er att utveckla kommunikationsstrategier för att öka viktiga aktörers kunskap om och förståelse för er verksamhet och era tjänster.

Traditionella marknadsförings- och varumärkesverktyg är lika relevanta idag som förr. Luta er mot Louder Familys långa erfarenhet och framgång inom allt från tryck till utomhusreklam, direktreklam och sändningar.

Med fokus på era kunder ser vi till att er webbplats, dess innehåll och era PPC-annonser (Pay-Per-Click) rankas högt och riktar sig mot rätt målgrupp. Våra specialister på digital marknadsföring levererar skräddarsydda SEO- och SEM-tjänster för mer trafik till webbplatsen och fler kunder genom dörren.

Letar ni efter ett effektivt sätt att öka varumärkeskännedomen, antalet nya kunder eller trafiken till er webbplats? Då bör ni vara på sociala medier! Engagera följare med innehåll som gör avtryck. Kolla in vår tjänst för marknadsföring av sociala medier och bygg upp en stark närvaro.

Marknadsföringscases

Andra tjänster

Kontakta oss!