Event | Evenemang

Event på agendan? Är ni här så vet ni redan att event behöver tid, pengar och engagemang för att bli av. Ska det bli riktigt bra så behövs dessutom en rejäl skopa kompetens.

Louder Family hjälper er lyckas med PR-evenemang, konferenser, mässor, möten, sport-evenemang och fester. Oavsett om ni är små eller stora så kan ni alltså lägga över många av evenemangets mödor och utmaningar på oss. Låt oss proffs marknadsföra det, hitta lämplig plats, hantera registrering, utforma upplägg och schema, anställa lämplig personal och hitta passande underhållning.

Vi är bildade och luttrade i detta. Och vi lägger vår innovativa förmåga på att hitta något utanför ramarna som gör varje event till en unik och positiv upplevelse.

Låter det som något ni och era gäster förtjänar?

Event-cases

Kundrecensioner

Louder Family visade sig vara precis det jag letade efter. En partner som är genuint intresserad av vår verksamhet, lyssnar på våra önskemål och lotsar oss rätt i vår marknadsföring. Jag är supernöjd!

Jonas, Marknadsansvarig Datareal

Flera gånger om året arrangerar vi livesända broadcasts som når miljoner tittare över hela världen. Vi samarbetar regelbundet med Louder inför, under och efter dessa broadcasts, helt enkelt därför att vi är kräsna och vill se ett proffsigt resultat, både vad gäller sändningar och promotionmaterial i videoformat. Förutom att Louderfamiljen består av kompetenta medarbetare är de också trevliga att ha med att göra.

Ingmar, VD & grundare
We Don't Have Time

Polyver Sweden är otroligt nöjda med det arbete som Louder Family utför åt oss. Sedan vi började arbeta tillsammans har vår försäljning och webbtrafik ökat och vår följarskara på sociala medier fortsätter växa varje dag. Utöver de tekniska aspekterna av deras tjänster uppskattar vi deras engagemang och kreativitet. De tillhandahåller ett högt kvalitativt arbete samtidigt som de löpande ser till att vi är nöjda.

Dominique, Ägare Polyver Sweden

Sedan 2018 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Louder Family på marknadsföringsinitiativ för Sefina Pantbank. Deras professionella och grundliga tillvägagångssätt för varje uppgift har varit en värdefull tillgång för att hjälpa oss att bygga framgång för vårt varumärke.

Mathias, Marknadschef
Sefina Pantbank

Louder Family är en lyhörd, nyfiken och initiativtagande byrå. De sätter sig snabbt in i nya ämnen samt anpassar ton och utformning efter kundens målgrupp. På Wellobe har deras fördjupande artiklar om hälsa och viktnedgång blivit en favorit bland våra medlemmar. Vi har verkligen fått bilden av att Louder Family är måna om att deras insatser ger effekt och frågar kontinuerligt efter data och siffror för att kunna utvärdera det.

Filip, Editor Wellobe

Andra tjänster

Kontakta oss!