E-handel

E-handel – en späckad produktsida med betalfunktion? Det är bra. Något att börja med. Men sen då? Hur startar ni säljprocessen – skapar uppmärksamhet, väcker gillande, driver till beslut, underlättar ett köp och håller kunderna nöjda efter köpet? Ni kontaktar oss.

På Louder Family förstår vi nyanserna i webbdesign för e-handel. Redan från början designar vi webbplatser för konvertering. Dessutom kan vi besökare dit genom uppdaterade SEO- och PPC-lösningar. E-handelsplattformarna ska ju att inte bara finnas på nätet – de ska upptäckas också.

Ni som redan har en e-handelsplats kan få hjälp att driva fram fler relevanta besök, reducera övergivna shoppingkorgar och samla in fler produktrecensioner. Dessutom att optimera produktsidor och bygga marknadsföringsstrategier utifrån kundbehov. Allt detta kan vi göra för er.  Vad kan ni göra för oss?

Shopify - en världsledande E-handelsplattform

Vi på Louder Family är Shopify-experts. Shopify är en internationell, ständigt växande e-handelsplattform och det finns många anledningar till varför vi ofta arbetar med den i samarbete med våra kunder. Förutom att den har ett brett utbud av funktioner och anpassningsmöjligheter, är den också mycket användarvänlig. Vilket gör det lätt för dig som kund att underhålla och bygga vidare butiken löpande, utan kodningskunskaper.

Med tusentals appar och integrationsmöjligheter kan vi med Shopify skapa en sömlös köpupplevelse för besökaren samt optimera och öka ert företags konverteringar – skräddarsytt efter era behov. Läs mer om hur ni kan ta er e-handel till nya höjder med Shopify:

Kundrecensioner

Louder Family visade sig vara precis det jag letade efter. En partner som är genuint intresserad av vår verksamhet, lyssnar på våra önskemål och lotsar oss rätt i vår marknadsföring. Jag är supernöjd!

Jonas, Marknadsansvarig Datareal

Flera gånger om året arrangerar vi livesända broadcasts som når miljoner tittare över hela världen. Vi samarbetar regelbundet med Louder inför, under och efter dessa broadcasts, helt enkelt därför att vi är kräsna och vill se ett proffsigt resultat, både vad gäller sändningar och promotionmaterial i videoformat. Förutom att Louderfamiljen består av kompetenta medarbetare är de också trevliga att ha med att göra.

Ingmar, VD & grundare
We Don't Have Time

Polyver Sweden är otroligt nöjda med det arbete som Louder Family utför åt oss. Sedan vi började arbeta tillsammans har vår försäljning och webbtrafik ökat och vår följarskara på sociala medier fortsätter växa varje dag. Utöver de tekniska aspekterna av deras tjänster uppskattar vi deras engagemang och kreativitet. De tillhandahåller ett högt kvalitativt arbete samtidigt som de löpande ser till att vi är nöjda.

Dominique, Ägare Polyver Sweden

Sedan 2018 har vi haft nöjet att arbeta tillsammans med Louder Family på marknadsföringsinitiativ för Sefina Pantbank. Deras professionella och grundliga tillvägagångssätt för varje uppgift har varit en värdefull tillgång för att hjälpa oss att bygga framgång för vårt varumärke.

Mathias, Marknadschef
Sefina Pantbank

Louder Family är en lyhörd, nyfiken och initiativtagande byrå. De sätter sig snabbt in i nya ämnen samt anpassar ton och utformning efter kundens målgrupp. På Wellobe har deras fördjupande artiklar om hälsa och viktnedgång blivit en favorit bland våra medlemmar. Vi har verkligen fått bilden av att Louder Family är måna om att deras insatser ger effekt och frågar kontinuerligt efter data och siffror för att kunna utvärdera det.

Filip, Editor Wellobe

Våra tjänster

Kontakta oss!