Polyver Sweden

Webb, design & content
Industri: Retail

Som en viktig del i kommunikationen skapade vi en helt ny sajt och e-handel för Polyver Sweden.

Bakgrund

Polyver Sweden satt sedan tidigare fast i ett gammalt e-handelssystem, som var omöjligt att göra justeringar i utan att allting skulle gå sönder. Det gick varken att göra tekniska eller visuella uppdateringar, och i många fall var det även omöjligt att uppdatera text.Kundens gamla sajt fungerade inte i mobilen. Nära 80% av all trafik som landade på kundens hemsida kom in via mobilen och möttes av någonting som inte gick att använda.Vi behövde alltså hjälpa vår kund med en modern, snygg, lättanvänd och pålitlig e-handelslösning som bygger varumärket och inspirerar konsumenter till att leva sitt bästa outdoor-liv.

Varumärket behövde även fungera på andra marknader. Från Norden genom Tyskland, Frankrike, England och ända bort till USA.

/polyver-sweden-web

Lösning

Louder Family satsade stort på en helt ny position och look för att landa rätt känsla för konsumenter när dom besöker Polyver Sweden.

Efter att ha gått igenom kundens behov och kravställningar, utvärderades olika e-handelslösningar och CMS, och landade vi i att Shopify var svaret. Inspirerande bilder, filmer och texter som omringar e-handel som kärna på hemsidan. Det var viktigt att man känner sig trygg i köpprocessen och att sajten strategiskt och visuellt bygger varumärket i konsumentens medvetande.

Några av kraven som Polyver Sweden ställde på sin nya sajt, var att det skulle vara ett lättanvänt backoffice och CMS. Det skulle även gå att addera fler olika språk på sajten, fler valutor och att den skulle fungera sömlöst både i mobil och på desktop.

En annan viktig del var textinnehållet på hemsidan. Louder Family såg till att det vart väl SEO-anpassat, samtidigt som det var både varumärkesbyggande och relevant för besökare.

Målsättningen var att Polyver Swedens nya sajt skulle kännas levande, dynamisk och inbjudande för gamla och nya kunder.

Resultat

Efter två månader slog Polyver Swedens nya e-handel försäljningsrekord.

274%

Ökning av intäkter

104%

Ökning av trafik till site

Andra cases

Kontakta oss!